Παραγγελιοληψία σε PoS μόνο με 800 ευρώ!

3-800

Η ολοκληρωμένη λύση της Witec “ESTIASIS”, απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που επιθυμούν να αυτοματοποιήσουν τον τρόπο παραγγελιοληψίας τους.Το πρόγραμμα “Estiasis’ μπορεί να εγκατασταθεί σε διάστημα λίγων λεπτών και είναι πανεύκολο στη χρήση, καθώς τα γραφικά είναι σχεδιασμένα με προσανατολισμό την φιλικότητα προς τον χρήστη.Το ταμειακό σύστημα ‘Estiasis βασίζεται στη φιλοσοφία ότι καταργείται η χειρόγραφη λήψη της παραγγελίας. Οι παραγγελίες καταχωρούνται στο POS από τον σερβιτόρο και εκτυπώνονται άμεσα και συγχρόνως, σε πολλαπλά σημεία στους χώρους προπαρασκευής και στο ταμείο.

Επιπλέον, με τη σύνδεση μια ταμειακής μηχανής ή ενός φορολογικού μηχανισμού, μπορούν να εκδοθούν νόμιμες αποδείξεις, καθώς και πλήθος από χρήσιμα reports, που αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για τον επιχειρηματία, στον έλεγχο της αποτελεσματικής λειτουργίας του καταστήματός του.

H τιμή της προσφοράς είναι 800 € + φπα και περιλαμβάνει:

  1. Ένα μεταχειρισμένο POS (Point of Sales)
  2. Ένας μεταχειρισμένος θερμικός εκτυπωτής παραγγελιών ή λογαριασμών.
  3. Μια άδεια χρήσης του προγράμματος “Estiasis”.
  4. Η εγκατάσταση, η εκπαίδευση και η παραμετροποίηση του προγράμματος κοστολογείται ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Όλα τα μηχανήματα καλύπτονται με ένα χρόνο εγγύηση.

H καθημερινή σας δραστηριότητα, γίνεται ΤΩΡΑ ευκολότερα από ποτέ, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η παραγωγικότητα του προσωπικού σας και η κερδοφορία της επιχείρησής σας.