Ποιό είναι το καλύτερο σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας ;

Πρόγρααμμα Ασυρματης ΠααργγελιοληψίαΓια την ιστορία το πρώτο σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψιας εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα το 1993.

Τότε υπήρχε μια μόνο μοναδική εταιρεία που προσφέρει συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας.

Μετά από 20 χρόνια, στην Ελλάδα πλέον υπάρχουν πάρα πολλές εταιρείες που ασχολούνται με την ασύρματη παραγγελιοληψία. Πώς άραγε κατά την γνώμη μας πρέπει να επιλέξετε της κατάλληλες εταιρείες που μπορούν σας προσφέρουν τις πιο ολοκληρωμένες, οικονομικές και αποδοτικές  λύσεις για το κατάστημά σας? Η πιο συνηθισμένη πρακτική όταν ψάχνουμε ταμειακά συστήματα ή προγράμματα για  μηχανογράφηση επιχειρήσεων στο internet είναι να επισκεπτόμαστε της μεγάλες εταιρείες με ταμειακά συστήματα, αμέσως μετά  τις εταιρείες που έχουν διαφήμιση στην Google. Ύστερα ζητάμε τρεις ή τέσσερις προσφορές και νομίζουμε ότι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας.

Ωστόσο, η γρήγορη έρευνα αγοράς που κάνατε δεν έχει καμία σχέση με το τι συμβαίνει στο χώρος μαζικής εστίασης. Η αλήθεια είναι ότι αν θέλετε να είσαστε σίγουροι ότι έχετε πάρει τη σωστή απόφαση, τότε θα πρέπει να ψάξετε πολύ καλά. Μη μένετε μόνο στις μεγάλες εταιρείες με συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας, αλλά να επεκτείνετε την αναζήτηση σας και σε άλλες λιγότερο γνωστές  εταιρείες που διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία, μεγαλύτερη ευελιξία, πιο άμεση εξυπηρέτηση και πιο ανθρώπινη σχέση με τον πελάτη.